Wij zijn iCanFix

In 2011 is iCanFix gestart met de onderneming en al snel groeide het bedrijf uit tot een zakelijke partner voor veel telecom bedrijven uit de regio. Inmiddels repareren wij voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en telecom-aanbieders. We zijn niet de goedkoopste partner omdat we kiezen voor een originele onderdelen en besparen zeker niet op precisie en kwaliteit.

iCanFix heeft een gedreven team wat oplossingsgericht te werk gaat.

AanmeldenContact

Het team

Hier vindt u meer informatie over de mensen die iCanFix maken tot wat het is, een geweldig team met visie, passie voor het vak en vooral mensenkennis.
Wij werken dagelijks met veel plezier met elkaar en samen met u, geen uitdaging is ons te groot.

 • Mart van der Kooi

  Eigenaar/Technicus

  Goedendag, ik ben Mart. Jaren geleden ben ik zelfstandig begonnen met het repareren van electronica producten. Inmiddels draai ik volop mee in het team en zetten we samen een visie neer om de toekomst zeker te stellen. We weten iedere maand weer een groei te realiseren en ontvangen alleen maar positieve reviews, ik ben trots op het team en om aanvoerder te mogen zijn van dit alles.

 • Tim de Vries

  Verkoop /Technicus

  Aangenaam, ik ben Tim. Ik ben voor verkoop en technische vragen uw partner! Heeft u een probleem of vraag als bedrijf zijnde, dan kom ik graag langs om het een en ander uit te leggen over onze organisatie en visie.
  Je kunt me maar zo tegen het lijf lopen, ik kom bij veel klanten langs voor advies of soms zelfs voor reparatie op locatie.

 • Brenda Bergman

  Office Manager

  Hi, mijn naam is Brenda. Ik ben het eerste aanspreekpunt van iCanFix. Zodra u ons belt of mailt zal ik u te woord staan. U kan bij mij terecht voor het maken van een afspraak, offertes, algemene informatie over reparaties en alle administratieve afhandeling. Ik ben erg trots dat ik deel mag uitmaken van het team van iCanFix. iCanFix zet haar klanten centraal en staat voor service en klanttevredenheid, iets wat ik erg belangrijk vind in een bedrijf.

Werkwijze

Uw reparatie(s) laten uitvoeren door de technici van iCanFix is erg eenvoudig, hieronder leest u hoe dit proces in zijn werk gaat.

24/7 service

Met de communicatie portal heeft u 24/7 inzicht in de actuele status van de reparatie.

Onderzoek- of advieskosten rekenen wij niet, dat vinden wij wel zo logisch.

Minimale uitval

Uw gebruikers of klanten kunnen natuurlijk niet uit de lucht zijn, dat kost uw bedrijf gewoon geld.

Daarnaast repareren wij met de best mogelijke onderdelen om uitval door repair te minimaliseren.

Alle reparaties bij één betrouwbare partner

iCanFix repareert werkelijk alles op electronica gebied, maar ook voor bijvoorbeeld garantie afhandeling kunt u bij ons terecht.

Wij behandelen oprecht alle mogelijke reparaties, daardoor heeft u maar 1 partner nodig, iCanFix

100% tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent, heeft u daarom persoonlijke wensen of vragen neem dan gerust contact met ons op.

We komen graag bij u langs om te inventariseren wat wij voor u kunnen en mogen betekenen.