Wij zijn iCanFix

In 2011 is iCanFix gestart met de onderneming en al snel groeide het bedrijf uit tot een zakelijke partner voor veel telecom bedrijven uit de regio. Inmiddels repareren wij voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en telecom-aanbieders. We zijn niet de goedkoopste partner omdat we kiezen voor een originele onderdelen en besparen zeker niet op precisie en kwaliteit.

iCanFix heeft een gedreven team wat oplossingsgericht te werk gaat.

AanmeldenContact

Het team

Hier vindt u meer informatie over de mensen die iCanFix maken tot wat het is, een geweldig team met visie, passie voor het vak en vooral mensenkennis.
Wij werken dagelijks met veel plezier met elkaar en samen met u, geen uitdaging is ons te groot.

 • Mart van der Kooi

  Eigenaar/Technicus

  Goedendag, ik ben Mart. Jaren geleden ben ik zelfstandig begonnen met het repareren van electronica producten. Inmiddels draai ik volop mee in het team en zetten we samen een visie neer om de toekomst zeker te stellen. We weten iedere maand weer een groei te realiseren en ontvangen alleen maar positieve reviews, ik ben trots op het team en om aanvoerder te mogen zijn van dit alles.

 • Jos Thijssen

  Receptie / Account manager

  Hi ik ben Jos, als je contact met ons opneemt zal ik waarschijnlijk de eerste zijn die je te spreken krijgt, daarom aangenaam kennis te maken! Jarenlang werk ik al branch gerelateerd in de telecom, heb daarom veel kennis van zaken om je een gewoon goed en eerlijk advies te geven. Bel of mail ons gerust, ik sta je dan met plezier te woord.

 • Mark van de Mars

  Samsung Technicus

  Hallo ik ben Mark, al sinds de eerste Nokia's op de markt kwam was ik al aan het sleutelen aan die dingen. Mijn passie ligt dan ook bij het repareren van telefoons. Door de jaren heen heb ik veel ervaring gedaan bij verschillende merken, jarenlang heb ik gewerkt bij een Samsung service punt waardoor ik ook bij iCanFix deze kennis en ervaring kan inzetten om niet alleen uw iPhone te repareren maar ook alle andere vreemde merken.

Werkwijze

Uw reparatie(s) laten uitvoeren door de technici van iCanFix is erg eenvoudig, hieronder leest u hoe dit proces in zijn werk gaat.

24/7 service

Met de communicatie portal heeft u 24/7 inzicht in de actuele status van de reparatie.

Onderzoek- of advieskosten rekenen wij niet, dat vinden wij wel zo logisch.

Minimale uitval

Uw gebruikers of klanten kunnen natuurlijk niet uit de lucht zijn, dat kost uw bedrijf gewoon geld.

Daarnaast repareren wij met de best mogelijke onderdelen om uitval door repair te minimaliseren.

Alle reparaties bij één betrouwbare partner

iCanFix repareert werkelijk alles op electronica gebied, maar ook voor bijvoorbeeld garantie afhandeling kunt u bij ons terecht.

Wij behandelen oprecht alle mogelijke reparaties, daardoor heeft u maar 1 partner nodig, iCanFix

100% tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent, heeft u daarom persoonlijke wensen of vragen neem dan gerust contact met ons op.

We komen graag bij u langs om te inventariseren wat wij voor u kunnen en mogen betekenen.