Zakelijke reparatiedienst

Zakelijke reparatiedienst

Zakelijke reparatiedienst

iCanFix is specifiek ingericht voor de afhandeling van service en reparaties voor de zakelijke markt. Onze zakelijke reparatiedienst biedt een portal met inzicht in het gehele reparatieproces en de status van de reparaties.
Onze ervaring met telecomleveranciers, retailorganisaties en verzekeraars hebben ertoe geleid dat onze portal is doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor de zakelijke markt.

iCanFix Reparatie Portal

iCanFix Reparatie Portal

Zakelijke reparatiedienst

Heeft of levert uw firma/organisatie smartphones, tablets, computers of digitale leermiddelen die preventief onderhoud nodig hebben of defecten hebben?

iCanFix is de uitgewezen partij om onderhoud of reparaties aan uit te besteden. Onze gecertificeerde technici herstellen volgens de hoogste maatstaven en kunnen herstellen tot op microcomponent niveau.

 

Kosteloze verzendingen

Verzendingen zijn kosteloos en worden verzekerd geretourneerd.

 

Sterk in maatwerk

Samen met onze partners kijken we naar wat de beste opties voor herstel zijn. Dit kan per reparatiebehandeling variëren. Ook is het mogelijk van tevoren een beleidsmatige werkwijze af te spreken. De restwaarde van een toestel is daar vaak bepalend in.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

*iCanFix is  Apple independent repair provider daarmee zijn we gecertificeerd om reparaties aan Apple producten uit te voeren met behoud van de fabrieksgarantie met door Apple geleverde onderdelen.